Luxe arrangementen

Kom overnachten in één van onze prachtige hotels dichtbij natuurgebied De Groote Peel! Elk hotel heeft haar eigen ambiance en uitstraling, met de luxe en gastvrijheid zoals u die gewend bent van een 4-sterren hotel. Bekijk hieronder de opties. Voor informatie over de hotels verwijzen we u graag naar de desbetreffende hotelwebsites:


www.nobis.nl | www.goldentulipwestende.nl | www.pleinvijf.nl

Feestdagen verwenarrangement

2 nachten | €119,- p.p.P.N. | op basis van 2 personen

Geniet 2 nachten van een compleet verzorgd verblijf met ons Feestdagen verwenarrangement. U verblijft in één van onze comfortabele standaard kamers die u natuurlijk kunt upgraden vóór of tijdens aankomst in het hotel (let op: op basis van beschikbaarheid). ’s Avonds maakt onze chef een heerlijk 3-gangen diner voor u klaar die u nuttigt in de Brasserie. Elke morgen wordt u heerlijk wakker met een uitgebreid ontbijtbuffet. We verwelkomen u met een heerlijke kop warme chocomel!

O.b.v. beschikbaarheid | te boeken vanaf 20 december tot 29 december 2019 én van 1 januari tot 4 januari 2020
uiteten en overnachten tijdens de feestdagen

Sylvesterparty arrangement inclusief overnachting!

1 nacht | €145,- p.p. op basis van 2 personen | incl. Sylvesterparty tickets!

Een van onze 3 Sylvesterparties bijwonen? Dat kan in Helmond, Deurne of Asten! We luiden samen het nieuwe jaar in op 31 december met lekker eten, live-muziek, vuurwerk, champagne en oliebollen. Tot 02.00 kan er gedanst worden en dit alles is inclusief bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd. De volgende ochtend, de eerste dag van het jaar 2020, geniet u van een overheerlijke nieuwjaarsbrunch zodat we het feestje nog een klein over doen! Om 11.30 verwelkomen wij u voor de lekkerste broodsoorten, vleeswaren en kaassoorten, frisse salades en ga zo maar door. Tijdens uw verblijf bent u welkom om van alle hotelfaciliteiten gebruik te maken.