Begin 2019 in stijl!

Haal mooie herinneringen op uit 2018, en maak nieuwe voornemens voor 2019. Ieder nieuwjaar mag goed gevierd worden, dus ook dit jaar zullen wij er een mooi feest van maken.

Bekijk hieronder de opties voor Oud & Nieuw bij Plein Vijf.

Oud & Nieuw

Sylvesterparty Boetiek Hotel Plein Vijf | 31 december

Om 21.00 uur trappen we af met het gezelligste oud & nieuw feestje van Deurne! We luiden het nieuwe jaar in met live-muziek, de gehele avond koude en warme hapjes en natuurlijk om klokslag 12 uuw champagne en oliebollen! Daarna kan er tot 02.00 uur gedanst worden! Dit alles inclusief bier, fris, wijn en Hollands gedistilleerd. Er zullen op deze avond geen vaste plaatsen zijn.

Komt u gezellig mee feesten? Kaarten zijn verkrijgbaar voor €55,- p.p.
€55.00 p.p. Sylvesterparty | Boetiek Hotel Plein Vijf

Extra optie Sylvester | 31 december 

Voorafgaand aan de Sylvesterparty bij Plein Vijf kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen diner!

U start uw avond om 18.00 uur met een heerlijk 4-gangen nieuwjaarsmenu zodat u de rest van de avond niets tekort komt! Tot 21.00 uur is er de tijd om te genieten van de culinaire hoogstandjes want daarna begint de Sylvesterparty! De kosten voor dit 4-gangen diner bedragen €29,50 p.p. exclusief consumpties. Wilt u het drinken tijdens het diner inclusief? Dan kiest u voor het extra drankenpakket. Deze bestaat uit onbeperkt bier, fris, wijn, en Hollands gedistileerd en is € 12,50 p.p. Dit is alleen per tafel te bestellen.

€29.50 p.p. 4-gangen diner | Inclusief consumpties €12,50 p.p.| Boetiek Hotel Plein Vijf

Nieuwjaarsborrel

Luid samen met uw vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties de feestdagen in onder het genot van een borreltje, hapje of uitgebreid diner. We maken het liefst alles op maat, dus we horen van u graag wat uw wensen zijn. Neem hier contact met ons op.