Gezellig tafelen

Ga lekker uiteten met Kerst! De decembermaand staat in het teken van gezellig tafelen met vrienden en familie. De één doet dit met een uitgebreid kerstontbijt, de ander houdt meer van een dinerbuffet. Omdat iedereen andere wensen en voorkeuren heeft, is er bij ons erg veel mogelijk. Hieronder hebben we alle opties voor u op een rijtje gezet, bij de verschillende locaties. Tevens heeft u de optie om direct te reserveren. Heeft u dieetwensen? Geef ze tijdig aan ons door. Onze chef bereidt met liefde een alternatief menu voor u!

⇒ Ook op KERSTAVOND, 24 december, zijn wij geopend op alle locaties om heerlijk te dineren met familie en vrienden

Ontbijt

Voor de vroege vogels serveren wij op 1e én 2e Kerstdag vanaf 07.00 uur een uitgebreid kerstontbijt met verse broodjes, een geruime keuze aan hartig en zoet beleg, verschillende eiergerechten, yoghurt met vers fruit en verschillende soorten ontbijtgranen, verse vruchtensappen en heerlijke koffie. Het is mogelijk om tot 10.00 uur aan te schuiven, en om 11.00 uur zal het buffet worden gesloten.

€15.95 p.p. | alle drie de locaties

Brunch

Let op! Aanvangstijd verschilt per locatie

Op 1e én 2e Kerstdag kunt u aanschuiven bij een van onze locaties, om te genieten van al het lekkers op het brunchbuffet. Verwen uzelf met luxe broodsoorten, diverse vleeswaren, kaassoorten, vis-en vlees gerechten en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensap. De kinderen komen niets te kort met een speciaal kinderbuffet van o.a. poffertjes, frites, fruit en snacks. Het brunchbuffet zal feestelijk worden afgesloten met een dessertbuffet van huisgemaakte zoetigheden. Beter kunt u uw kerstdagen niet beginnen! Let wel op, de aanvangstijden verschillen per locatie. Bij Hotel Nobis bent u welkom vanaf 11.30 uur, bij Boetiek Hotel Plein Vijf om 12.30 uur en bij Hotel West-Ende om 13.00 uur!

€29.95, kinderen tot 11 halve prijs, 0-2 gratis | Alle drie de locaties!

4-gangen Kerst Keuzemenu

Onze chef-koks hebben de lekkerste smaken, heerlijkste geuren en mooiste kleuren gecombineerd en zullen hiervan een smakelijk 4-gangen Kerst Keuzemenu voor u bereiden. Het menu is te bestellen vanaf 12 uur ‘s middags. Benieuwd naar wat er op het menu staat? Neem een kijkje op de pagina Wat kunt u eten? Heeft u dieetwensen? Geef ze tijdig aan ons door. Onze chef bereidt met liefde een alternatief menu voor u! Houd de website in de gaten voor het meest actuele menu per locatie.

€34.95 p.p. | alle drie de locaties | kinderen eten van de kinderkaart

Kerst dinerbuffet

Op 1e én 2e Kerstdag, om 17.00 uur, opent Best Western hotel Nobis in Asten een uitgebreid dinerbuffet in luxe Kerststijl, met een breed assortiment aan heerlijke warme en koude gerechten, salades en voorgerechten, soepen, warme vlees- en vis gerechten en verschillende garnituren. Het buffet zal sfeervol worden afgesloten met een grand dessert van huisgemaakte zoetigheden. Er zal tevens een kinderbuffet vol lekkers klaarstaan zodat iedereen – jong of oud – onbeperkt kan genieten.

€34.95, kinderen 3-11 halve prijs, 0-2 gratis | Locatie: Best Western Hotel Nobis Asten

Kerst filmdiner

Ga deze kerst gezellig naar één van de nieuwste kerstfilms bij Pathé in Helmond. Wij regelen uw kaartje en zorgen dat u een heerlijk diner voorgeschoteld krijgt. U kunt uw gerechten nuttigen vóór of ná de film. Houd onze website in de gaten voor het actuele filmprogramma.

€39,50 p.p. inclusief een 3-gangen kerstdiner én een kaartje voor een film naar keuze (let op: 3D toeslag niet inbegrepen) Kinderen zijn €17,50 p.p. inclusief 3-gangen kindermenu t/m 11 jaar | Locatie: Golden Tulip Hotel West-Ende

Uiteten met kerst

A la carte lunch/diner

Ook tijdens de feestdagen kunt u vanaf 12.00 uur in alle drie de locaties terecht om van het à la carte menu te kiezen. Bepaal zelf uw avond met onze uitgebreide menukaart vol heerlijke gerechten. Houd de website in de gaten voor het actueel a la carte menu per locatie. Onze a la carte menukaarten worden 4 x per jaar vernieuwd.

Hoofdgerechten vanaf €12,75 | alle drie de locaties